Vi känner nu att det hade varit bra att ta in några fler tavlor och försöka ändra designen på hemsidan så att våra canvastavlor framhävs på ett bättre sätt. Vi kommer börja med att de tavlor som vi brinner mest för och det är naturtavlor. Det kan vara allt från klippor, vattenfall, hav och sjävklart djur på lite fräckare ställen. Ifall ni är intresserade av någon tavla som ni gärna vill få in på hemsidan är ni varmt välkomna att höra av er. 

Canvashuset kommer nu under våran att försöka plocka in ett flertal nya tavlor. Vi kommer att börja med att fokusera på naturbilder då det är vårt största intresse. Vi hoppas eller skall försöka att hitta bilder med vattenfall, hav, klippor och stränder vilket i tycker absolut bäst om. Som ni förmodligen redan känner till finns alla våra canvastavlor i flera olika format. Ifall vi skall vara helt exakta finns våra tavlor i 10 olika modeller och 30 olika storlekar. 

Jobbet som ligger framför för att få sidan helt färdig är att öka mängden tavlor på hemsidan samt att bygga kategorier som passar er som konsument. Vi är idag inte helt nöjda med hur hemsidan ser ut och vill därför göra något speciellt för att förbättra den. Vi vill få en enkel sida där ni som konsument enkelt kan navigera och hitta just den tavlan ni letar efter. Vi hoppas att hemsidan kommer vara i bra skick till sommaren.

Ifall ni har några trevliga idéer som kan hjälpa oss att få fram det bästa från sidan är vi ädelt öra. Då canvastavlor har blivit allt mer populära och vi själva är väldigt förtjusta i dem och använder dem gärna som inredningsobjekt. Detta har gjort att vi vill hålla så attraktiva priser som möjligt så att ni som konsument skall känna er nöjda med ert köp hos oss.