Canvastavlor

Canvastavlor

Vi har ett stort utbud av Canvastavlor med över 1000 olika mönster och motiv som kan tryckas på er tavla inom 48 timmar. Vi har tavlor i flera olika kategorier, abstrakta, blommor, arkitektur, oljemålningar, natur och med mera. Alla våra canvastavlor är gjorda i hög kvalité samt att varje bild finns i 10 olika modeller och 30 olika storlekar. Vi kan med nästan 100% säkerhet garantera att ni kommer hitta en tavla som passar in med motiv och storlek i ert hus eller lägenhet. Vi har snygga canvastavlor till vardagsrum, käk och korridorer, självklart kan de passa in på andra ställen med. Ni kanske har noterat det hos vänner eller bekanta att många använder sig av canvastavlor för fylla upp en tom vägg eller för att de tycker om dem som inredningsobjekt. Det är väldigt enkelt att inreda ett rum med canvastavla då dessa tavlor ä så stiliga att de inte behöver ha den bästa omgivningen för att se väldigt fräscha ut. Ett alternativ till canvastavlor kan vara att välja en fototapet istället. Men vi rekommenderar en canvastavla utöver allt annat för enkelheten som den skapar. Ni är varmt välkomna att titta på våra canvastavlor med abstrakta, landskap, blommor eller något annat mönster.

1670 items

Page
per page
Set Descending Direction

1670 items

Page
per page
Set Descending Direction
Mer information om Canvastavlor

Hur skall man veta vilken storlek, motiv och design som blir snyggast på sin Canvastavla. Enligt oss skall tavlan fylla upp väggen hyfsat men får inte ta all plats. På en tom vägg i ett vardagsrum kan man placera en större tavla än en tom vägg i ett kök. Vi tror för att få det så fint som möjligt skall man köra på små tavlor i mindre rum och stora tavlor i större samlingsrum.

Använda en fototapet eller canvastavla

Det är inte alltid lätt att veta ifall man skall använda en fototapet eller en tavla på sin vägg. Vi brukar säga att fototapet kan användas i vardagsrum och sovrum, medan en tavla kan användas i alla rum i ett boende. Självklart ifall boendet är extra stort kanske en fototapet passar bra in i köket med. Det finns fler skillnader mellan tapeter och canvastavlor. Canvastavlor är billigare att köpa och går att sälja i andra hand till skillnad från en fototapet. En Canvastavla är enkel att flytta ner från väggen och tar endast några enstaka minuter medan fototapeten kommer att sitta kvar. När man skall sälja lägenheten kan man välja att visa upp tavlan eller ta ner den från väggen medan fototapeten kommer att påverka vilket intryck köparna får från huset eller lägenheten. Några tycker om att titta sig själv i spegeln och analysera sina egna ansiktsdrag, kroppsfigur och med mera medan andra gillar att titta på en canvastavla. Våra canvastavlor finns i flera olika bilder och vi lovar er att ni kommer bli helt nöjda med en stilig naturtavla, djurtavla eller en bild på stora broar.

Trelig canvatavla på väggen

Under varje år infaller det lite speciella dagar som alla firar och som firas inom familjen såsom födelsedagar. Ifall ni inte har tänkt på det än, kan det vara trevligt att ge bort en canvastavla i julklapp, födelsedag eller studentpresent? Det är neutralt att ge bort en tavla och i många fall väldigt uppskattad av den som får tavlan. Det spelar inte så stor roll ifall tavlan är målad eller tryckt, alla blir glada för en fin canvastavla. Efter att ni har lagt er beställning hos oss kommer er canvastavla att börja produceras.

Leverans och montering av canvastavla

Inom 48 timmar kommer vi ha tryckt er bild på tavlan och sedan skall vi spänna upp tavlan på en ram. När allt det är gjort packas tavlan in i bubbelplast och skickas ut till er med UPS. Vi försöker hålla en leveranstid på 4-8 vardagar på alla våra canvastavlor. När tavlan har levererats och ni skall börja montera upp den på väggen är det bra att kolla att allt är med i förpackningen. I förpackningen skall det finns rätt antal bitar till tavlan inslaget i bubbelplast, skruvar, krokar och pluggar. Steg två är att hitta en plats i ert hem att montera upp tavlan på. För att snabba upp processen med monteringen rekommenderar vi att ni använder en borrmaskin. Med en borrmaskin går det bra mycket snabbare och tar cirka 5-10 minuter per tavla, dvs en femdelad canvastavla tar cirka 25-50 minuter.