Barntavlor

Barntavlor

Här hittar ni våra barntavlor, vi har flera olika tavlor som uppskattas av små och unga barn. Vad vi menar med barntavlor är de tavlor som vi tror barn kan tycka om. De tavlor som har hamnat i denna kategori har antingen varit tecknade, roliga mönster, snälla djur eller någon rolig figur. Andra tavlor som fastnat i denna kategori är bilder som barn själva ritat, dessa söta bilder gör ju oss vuxna väldigt glada och stolta. Många av tavlorna består av ritade segelbåtar, björnar med glasögon och andra underliga figurer. Ifall ni är intresserade av att köpa en barntavla till ert eller någon annans barn hoppas vi ni hittar det ni söker i denna kategori. Om barnen är med er vid datorn kommer ni få se en massa härliga och ovanliga ansiktsuttryck. I denna kategori hittar ni över 500 barntavlor i 100 olika mönster, bilder. Ni är varmt välkomna att kolla alla våra barntavlor det kanske slutar med att ni köper en barntavla till er själva.

290 items

Page
per page
Set Descending Direction

290 items

Page
per page
Set Descending Direction
Var passar en barntavla in

Det kan ibland vara svårt att hitta plats i ett barns rum till en tavla eller affisch. Det är några väggar man inte brukar tänka så mycket på och det är väggen bakom sängen. Här finns det i många fall gott om plats till att placera en trevlig tavla eller affisch. Eftersom barn oftast har lite mindre rum rekommenderar vi våra fyrkantiga eller vertikala tavlor, då en tredelad, femdelad canvastavla kan bli alldeles för stor. Vi tror på att barnen skall välja var de vill placera sin barntavla, samt välja vilket utseende de vill ha på den. Det finns många möjligheter med en barntavla och nedan kommer lite extra tips.

Andra ställen som det går att placera en barntavla på är i korridoren intill barnens rum. Barnen kanske har ett litet lekrum i huset som också kan vara intressant ställe. Det finns många möjligheter för er att skapa ett hus eller lägenhet som är inredd för att barnen skall trivas bra.

Söt barntavla bakom sängen
Tavla eller affisch för barn

En tavla eller affisch till ert barn kan vara en svår fråga. Affischer är oftast mycket billigare än en tavla men skapar inte riktigt samma känsla. De är dessutom enklare och sätta upp och mycket ömtåligare än en canvastavla. Även om vi vill poängtera att våra tavlor är enkla att montera, då skruvar, pluggar och krokar följer med går det inte att jämföra med en affisch. Till mindre barn hade vi rekommenderat en barntavla då de skapar en annan känsla än en affisch, de är mer äkta på något sätt.

Ibland kan det vara svårt att komma på vad man skall ge bort till en väns barn, här rekommenderar vi en tavla istället för en affisch. En barntavla är roligare att packa upp är paketet. Tavlan är ett hårt paket som gör det mer spännande och svårare att lista ut vad det är. En liten tavla kan vara lagom i prisklass 255 kr när ett barn skall gå bort på kalas eller ge till en vän som nyligen fått ett barn.

Lite billigare till barn

Eftersom vi tycker mycket om barn vill vi öka chanserna för dem att få sin drömtavla och därför erbjuder vi 20% rabatt på alla barntavlor med rabattkoden: BARNTAVLA2017. Som alla våra andra tavlor levereras dessa också med UPS och leveranstiden är 4-8 dagar. Tavlorna kommer att slås in med bubbelplast och levereras färdiga för att montera. I paketet med er barntavla medföljer instruktioner, skruvar, krokar och pluggar för att kunna skruva upp tavlan på enklast möjliga sätt.