Rektangulär canvastavla liten motorbåt vid land

425,00 kr
I lager
SKU
2102-AA

Alla våra bilder finns i 30 olika storlekar där några är enkla canvastavlor, andra tredelade, fyrdelade och femdelade. Oavsett vilken design ni letar efter kommer ni hitta en design samt storlek som passar i ert hem. Våra tavlor passar perfekt in i era vardagsrum, sovrum och med mera. Som ni kanske har förstått är de väldigt enkla att hänga upp då krok, skruvar och pluggar följer med i paketet.

Våra canvastavlor skickas ut inom 48 timmar med UPS och når er som kund inom 7 arbetsdagar oavsett var i Europa ni bor.

Tavlorna är redo att hängas på väggen då krok, skruvar och pluggar finns i paketet. Det tar cirka 15 minuter att montera upp en tavla på väggen med borrmaskin, kan ta lite längre tid utan en borrmaskin. Våra tavlor är gjorda på högkvalitativ duk samt laminerade för att skydda mot mindre repor och annat. För att hitta rätt tavla är det bara att välja vilken storlek och form ni vill ha samt vilket motiv. Våra dukar är gjorda av 100% bomull och vi använder oss av en skrivare med en upplösning på 360 dpi. Vi har en hög kundnöjdhet på våra canvastavlor och ifall ni inte är nöjda med er tavla kan ni returnera er tavla till oss. Som ni redan känner till erbjuder vi ett stort utbud av olika bilder som trycks i flera olika mönster. Våra ramar är 2 cm tjocka vilket lyfter fram er tavla på ett fantastiskt sätt i ert hem. Våra canvastavlor passar perfekt in i ert hus ifall ni vill lyfta fram dem som ett trevligt samtalsämne.

Vi erbjuder öppet köp i 90 dagar på alla våra tavlor, både glas och canvas. Ifall ni inte är nöjda med er tavla är det bara att returnera den till oss.

Betalning sker genom Visa, Mastercard eller faktura. Vi har 30 dagars förfallodatum på våra fakturor som skickas vi e-post, samt post i enstaka fall.

Skriv Din Egen Recension
Ni skriver er recension om:Rektangulär canvastavla liten motorbåt vid land
Ditt Betyg
Relaterade Produkter